12:37 11.10.2016

Перевірка підтвердила, що в школі у Василькові, де стався обвал, ніхто не постраждав - Гройсман

2 хв читати
Перевірка підтвердила, що в школі у Василькові, де стався обвал, ніхто не постраждав - Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після ще однієї перевірки в школі в Василькові (Київська обл.), де вранці стався обвал стіни з перекриттями, повідомив, що ніхто в результаті події не постраждав.

"Тільки що повідомили з Василькова. Ще раз і ще раз перевірили. Слава Богу, постраждалих немає! Комісія на місці з'ясовує причини того, що сталося", - написав він на сторінці в Фейсбуці.

Прем'єр знову наголосив на необхідності всіх на місцях "перевірити своє господарство, особливо все те, що може становити ризик для життя і здоров'я дітей".

У Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли, що обвал фасадної стіни з першого по третій поверх (заввишки 9 м і завширшки 15 м) у триповерховій будівлі середньої школи №6 відбувся у вівторок близько 10:00. З будівлі школи було евакуйовано 631 осіб (589 учнів і 42 співробітники). Місце надзвичайної події оточене силами Національної поліції.

Користувачі соцмереж повідомляють, що обрушилися коридори на трьох поверхах будівлі, коли тривали уроки й діти перебували у класах.

Як повідомлялося, близько 10:00 вівторка в загальноосвітній школі №6 Василькова стався обвал капітальної стіни з перекриттями. Повністю обрушилося кілька віконних прольотів триповерхової будівлі разом з перекриттями на глибину кілька метрів - імовірно, коридори школи по всій ширині.

За попередніми даними ДСНС, жертв і постраждалих немає. Ведеться евакуація учнів та персоналу з будівлі. Причина руйнування встановлюється.

В.Гройсман на засіданні уряду закликав місцеву владу перевірити стан всіх об'єктів господарювання після цієї події, зазначивши, що направив туди представників уряду: віце-прем'єр-міністра, міністра регіонального розвитку і заступника міністра освіти.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА