18:55 13.09.2016

У проекті держбюджету-2017 необхідно передбачити фінансування послуг ЖКГ для шкіл, дитсадків і лікарень, заявляють у "Нашому краї"

2 хв читати
У проекті держбюджету-2017 необхідно передбачити фінансування послуг ЖКГ для шкіл, дитсадків і лікарень, заявляють у "Нашому краї"

Якщо український уряд не передбачить у проекті державного бюджету на 2017 рік кошти на фінансування комунальних послуг шкіл, дитячих садків та лікарень, узимку ці заклади закриються, заявив співголова партії "Наш край" Юрій Гранатуров.

Як повідомляє прес-служба партії, Ю.Гранатуров, коментуючи ініціативу Міністерства фінансів України про позбавлення централізованого фінансування комунальних послуг освітніх закладів та лікарень, зазначив, що такі ініціативи стають дедалі більш схожими на наркомівську продрозкладку 20-х років минулого століття.

"Партія "Наш край" вимагає від Кабінету Міністрів під час підготовки державного бюджету-2017 передбачити кошти на фінансування комунальних послуг шкіл, дитячих садків, лікарень та інших соціальних об'єктів. Ліквідація цієї статті видатків призведе до закриття сотень закладів в осінньо-зимовий період або до появи мільйонних боргів за тепло та гарячу воду", - наголосив Ю.Гранатуров.

За словами співголови партії, часу на зволікання немає, оскільки вже цього тижня Кабмін планує подати до Верховної Ради проект бюджету на 2017 рік. "Складається враження, що уряд нашвидкуруч готує бюджет, а в результаті - можуть позакриватися школи, дитсадки, лікарні", - зазначив він.

Партія "Наш край" наполягає на тому, що лише співпраця профільних міністерств і відомств з органами місцевого самоврядування дасть змогу збалансувати бюджет країни та здійснити децентралізацію влади. Безперервні новації Мінфіну у відриві від реального життя ще більше погіршать життя українців.

Як повідомляє прес-служба партії "Наш край", звернення партії з вимогою передбачити необхідні кошти в держбюджеті на наступний рік направлено до КМУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА