15:56 08.09.2016

Поліція не знайшла вибухівки у торгових точках Roshen у Києві

2 хв читати
Поліція не знайшла вибухівки у торгових точках Roshen у Києві

Поліція Києва не виявила вибухонебезпечних предметів в магазинах і центральному офісі кондитерської фабрики Roshen.

"Станом на 15:00 поліція перевірила всі "заміновані" магазини і центральний офіс кондитерської фабрики. Ніяких підозрілих або вибухонебезпечних предметів не виявлено", - повідомляв відділ комунікації поліції Києва в четвер.

За інформацією правоохоронців, зараз вирішується питання про порушення за цим фактом кримінального провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 2 до 6 років ув'язнення.

Як повідомила в четвер вранці спікер Державної служби з надзвичайних ситуацій ДСНС м. в Києві Світлана Водолаг, о 6:20 на електронну адресу ДСНС у Києві надійшло повідомлення про мінування п'яти магазинів компанії Roshen і всіх торгових точок, а також головного офісу компанії.

Представники правоохоронних органів здійснили обшук 10 магазинів.

Корпорація "Рошен", один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої належать Київська, Маріупольська (Донецька обл.), Кременчуцька (Полтавська обл.) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Літинськийплемзавод (обидва - Вінницька обл.), а також липецька фабрику "Рошен" (РФ), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика BonbonettiChoco (Угорщина).

Власником корпорації є президент України Петро Порошенко. Під час виборчої кампанії він обіцяв продати "Рошен", найняв для цього інвестиційну компанію Rothschild і українську інвестгруппу "Інвестиційний капітал України" (ICU). Однак через відсутність покупців 14 січня 2016 року був підписаний договір, за яким П. Порошенко передав свою частку в корпорації "Рошен" до незалежного "сліпого трасту. Банк-управитель трасту має також довіреність на чотири роки на переговори про продаж активів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА