09:01 29.07.2016

Унаслідок вибуху на станції ДК "Укроборонпром" загинув представник НАТО

1 хв читати
Унаслідок вибуху на станції ДК "Укроборонпром" загинув представник НАТО

Представник НАТО і громадянин України, який допомагав утилізувати боєприпаси, є одним з трьох загиблих під час вибуху на майданчику ДК "Укроборонпром", що прогримів у четвер, повідомила співробітниця Сумської прокуратури Тетяна Мироненко.

"Троє загиблих, зокрема представник НАТО, який стежив за утилізацією бойових частин ракет", - написала Т.Мироненко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Як зазначила співробітниця прокуратури в своєму повідомленні, представник НАТО був громадянином України. Згідно з повідомленням, загиблий на випробувальній станції сприяв виконанню спеціальної спільної програми з НАТО, спрямованої на допомогу Україні в утилізації боєприпасів.

Як повідомила раніше прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, вибух стався в четвер, 28 липня, приблизно о 16.30, за попередньою інформацією, під час розвантаження бойових припасів, які були привезені для утилизації.

"Попередньо встановлено, що під час розвантаження бойових припасів, які були привезені для утилізації, стався їх вибух. В результаті цього загинули три людини і ще двоє мають тілесні ушкодження", - сказано в повідомленні.

Для з'ясування обставин події на місце виїхали представники правоохоронних органів Сумської області, зокрема військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України на чолі з в.о. військового прокурора гарнізону.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА