15:51 13.07.2016

Адвокати Медведька та Поліщука необ'єктивними даними хочуть посилити напруженість навколо розслідування вбивства Бузини

2 хв читати
Адвокати Медведька та Поліщука необ'єктивними даними хочуть посилити напруженість навколо розслідування вбивства Бузини

У прокуратурі Києва обіцяють офіційно відреагувати на заяви адвокатів Андрія Медведька та Дениса Поліщука, підозрюваних у вбивстві українського журналіста Олеся Бузини, проте вже заявляють про необ'єктивність низки заяв, зокрема про начебто намір відібрати біологічні зразки у матерів підозрюваних.

"Прокуратура міста Києва зараз готує офіційне повідомлення у зв'язку із заявами адвокатів А.Медведька та Д.Поліщука, які сьогодні прозвучали на прес-конференції та містили неперевірену інформацію. Але спочатку щодо приватної заяви. Офіційно повідомляємо, слідчі прокуратури не мають наміру відбирати біологічні зразки у матерів підозрюваних і не планують проведення таких заходів у майбутньому", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець із посиланням на прокурора Києва Романа Говду.

У прес-службі прокуратури м. Києва вважають, що такі "заяви адвокатів не містять об'єктивних даних, а мета їх поширення - дискредитація органу досудового розслідування та підвищення градуса напруженості в суспільстві навколо розслідування цього злочину".

Адвокат підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини Андрій Федур під час прес-конференції в середу в агентстві "Інтерфакс-Україна" заявив, що є судове рішення про примусовий забір біологічних зразків у матерів Д.Поліщука та А.Медведько. "Ви знаєте, яка сьогодні запланована панами прокурорами Гущесовим, Сотниченком і Кокошею експертиза? Вони вирішили довести, що Андрій Медведько є біологічним сином своєї матері, а Денис Поліщук є біологічним сином своєї матері", - сказав він.

А.Федур висловив сподівання, що ця процедура в разі її проведення здійснюватиметься з дотриманням усіх гарантованих законом і державою прав жінок. "Я сподіваюся, що у когось все-таки вистачить розуму, і вони так само не чинитимуть неправомірних дій стосовно їхніх матерів", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ розпочала нову хвилю наступу на харківському напрямку, наразі ми зупинили їх артилерією - Зеленський

Президент Словаччини Зузана Чапутова прибула до Києва з прощальним візитом

ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Клочку у вигляді 12 млн грн застави - САП

Коментаторами фіналу "Євробачення-2024" в Україні стануть ведучий Мірошниченко та стендап-комік Байдак

Реєстрацію на конкретний час у "єЧергу" для автобусів запущено на чотирьох українсько-румунських пунктах пропуску

Ворог намагався прорвати українську лінію оборони в Харківській області під прикриттям бронетехніки - Міноборони

У сховищі музею Івана Гончара встановлено сучасну систему контролю клімату для збереження цінних експонатів - Кличко

РФ не змогла використати паради 9 травня для демонстрації військової могутності через значні втрати в Україні - британська розвідка

Ухвалено рішення про створення рекрутингового центру з укомплектування військових частин і підрозділів Сухопутних військ

У суботу в Україні місцями короткочасні дощі, температура вдень 14-19° тепла, на півдні та південному сході до 22°

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА