15:48 06.07.2016

Столичну прокуратуру очолив колишній заступник генпрокурора Говда

1 хв читати
Столичну прокуратуру очолив колишній заступник генпрокурора Говда

Генеральний прокурор України Юрій Луценко призначив на посаду керівника прокуратури Києва екс-заступника генпрокурора Романа Говду.

Як повідомляє прес-служба прокуратури м. Києва, в середу Ю. Луценко представив колективу прокуратури київської нового керівника.

"Наказом генерального прокурора України від 6 липня 2016 року на цю посаду призначено Романа Говду", - йдеться в повідомленні.

Представляючи новопризначеного голови столичної прокуратури, Ю. Луценко звернув увагу на критичний рівень злочинності в столиці і відзначив важливість скоординувати зусилля всіх силових структур щодо його зниження.

Генпрокурор також зазначив, що серед першочергових завдань органів столичної прокуратури є проведення ретельного перегляду всіх наявних і закритих кримінальних проваджень, що належать до діяльності попередньої міської влади.

"У "київському водосховищі" водиться "велика риба", і в цьому сховищі, в прямому сенсі, поховали багато справ і не лише стосовно "космічної команди", - сказав Ю. Луценко.

Генпрокурор також визначив завдання перевірити діяльність усіх комунальних підприємств міста. "Ті, хто пограбували столицю на мільярди, мають бути покарані, незалежно від того, де вони перебувають", - наголосив він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА