13:21 06.07.2016

Авіакомпанія "Браво" з 15 липня почне виконувати рейси Київ-Одеса

1 хв читати
Авіакомпанія "Браво" з 15 липня почне виконувати рейси Київ-Одеса

Авіакомпанія "Браво" (Bravo Airways, Київ) із 15 липня 2016 року почне виконувати внутрішні рейси за маршрутом Київ-Одеса.

Як повідомила прес-служба компанії, рейси виконуватимуться щодня з міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) літаком Boeing-737.

"Цей рейс покликаний збільшити привабливість внутрішнього туризму й оживити сполучення між головною та південною столицями України", - йдеться в повідомленні.

Ціна на квитки стартує від 499 грн в один бік.

Авіакомпанію "Браво" засновано 2 квітня 2012 року. Від моменту створення і дотепер велику частину рейсів компанія виконує за кордоном за договорами ACMI.

Основний партнер компанії в Україні - авіакомпанія UM Air, для якої "Браво" виконує рейси до Тегерана, Бейрута, Аммана, Багдада.

У різний час за аналогічними договорами партнерами "Браво" були авіакомпанії "АероСвіт", Yanair, компанії "Аеро Консалтинг", Pegas Turistik.

За даними Держреєстру юридичних і фізичних осіб кінцевим бенефіціаром компанії є фізична особа Тимур Шахабов. Раніше в реєстрі засновників компанії значилися фізичні особи Анатолій Кірашенко та Любов Орловська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА