09:29 13.06.2016

Затримано колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК

1 хв читати
Затримано колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про затримання на українсько-польському кордоні колишнього топ-менеджера Східно-Європейської паливно-енергетичної компанії (СЄПЕК) Андрія Кошеля.

"У неділю зранку під час спроби перетину кордону з Польщею на переході Краковець затримано Андрія Кошеля - колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка", - написав Ю.Луценко на своїй сторінці у Facebook у ніч на понеділок.

Заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, у свою чергу, на своїй сторінці у Facebook повідомив про проведення обшуків у затриманого А.Кошеля.

А.Матіос окремо відзначив виявлений під час обшуку клинок. Згідно з повідомленням і прикріпленою до повідомлення фотографією, на клинку вигравіювано: "Служба безпеки президента Російської Федерації".

Як повідомлялося в суботу, Ю.Луценко раніше інформував про затримання та арешт екс-заступника голови Міністерства економічного розвитку України часів колишнього президента України Віктора Януковича Олександра Сухомлина за підозрою в незаконному заволодінні держмайном та завданні збитків Україні на суму близько 5 млрд грн.

Ю.Луценко повідомив, що з п'ятниці не суботу Голосіївський райсуд Києва заарештував О.Сухомлина з альтернативою застави в 100 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА