09:55 19.05.2016

За минулу добу бойовики 17 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі

1 хв читати
За минулу добу бойовики 17 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі

За минулу добу бойовики 17 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook у четвер уранці.

Найбільше обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. Там противник обстрілював українські позиції поблизу Березового, Новотроїцького та Широкиного, використовуючи при цьому стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети і гранатомети.

У передмісті Донецька незаконні збройні формування обстріляли зміцнення української армії на південь від Авдіївки з великокаліберних кулеметів, гранатометів і 120-мм мінометів. Там же відкривав вогонь снайпер противника.

Неподалік Красногорівки бойовики били по опорних пунктах українських підрозділів з мінометів калібру 82 мм.

"Вчора знову було зафіксовано роботу ворожого ударного БПЛА. Його тактика не змінилася. Неподалік розташування одного з наших підрозділів апарат скинув кілька невстановлених боєприпасів. І в цей раз втрат серед особового складу та військової техніки немає", - йдеться в повідомленні.

З початку доби, в четвер, противник тричі порушив режим тиші". У Мар'їнці бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї. На Луганщині супротивник двічі обстріляв позиції сил АТО з гранатометів у Станиці Луганській.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА