14:25 11.05.2016

KVV Group заперечує будь-яку причетність Казьміна до злочинних діянь в Україні

1 хв читати

Українська компанія KVV Group категорично заперечує не лише причетність співвласника компанії Євгена Казьміна до фінансування сепаратизму в Україні, але і його зв'язок з іншими злочинами на території країни та окупованих територіях, повідомили агентству ЛІТА в KVV Group.

Як зазначили в компанії, інформація, що з'явилася в латвійських ЗМІ, заснована на повідомлення в соцмережах, залишених якимось сумнівним громадським діячем, і не може вважатися офіційною.

KVV Group розглядає поширення цієї інформації як прояв нечесної конкуренції і удар по репутації Є. Казміна. KVV Group залишає за собою право звернутися до суду з позовом про образу честі та гідності Є. Казьміна у разі, якщо компрометуюча інформація поширюватиметься і надалі.

KVV Group наголошує, що Є. Казьмін є законослухняним громадянином України і "чесним інвестором у латвійську економіку, не причетним до жодних протизаконних дій".

Про арешт Є. Казміна повідомив український портал PolitNavigator з посиланням на дружину керівника громадянського корпусу "Азов" Романа Зварича, Світлану.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА