13:33 06.05.2016

Turkish Airlines до кінця травня зможе літати в Дніпропетровськ та Івано-Франківськ

2 хв читати
Turkish Airlines до кінця травня зможе літати в Дніпропетровськ та Івано-Франківськ

Авіакомпанія Turkish Airlines зможе відновити польоти до кінця травня в аеропорти Дніпропетровська та Івано-Франківська після проведення в них ремонтних робіт злітно-посадочних смуг.

Як повідомили агентство "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Державної авіаційної служби України, така домовленість була досягнута в ході зустрічі голови Державіаслужби Олександра Більчука і міністра інфраструктури Володимира Омеляна з надзвичайним і повноважним послом Турецької Республіки Йонетом Джаном Тезелем і керівництвом авіакомпанії Turkish Airlines, яка була присвячена врегулюванню ситуації з польотами авіакомпанії в аеропорти Дніпропетровська і Івано-Франківська.

За інформацією вказаних аеропортів технічний стан їх злітно-посадочних смуг накладає певні обмеження на виконання польотів.

Раніше в ЗМІ повідомлялося про те, що авіакомпанія Turkish Airlines не може виконувати польоти в Івано-Франківськ і Дніпропетровськ.

Раніше В.Омелян зазначав, що конфлікт між аеропортом "Дніпропетровськ" і авіакомпанією Turkish Airlines є комерційним конфліктом двох компаній, підстави для втручання в нього Міністерства інфраструктури або Державіаслужби відсутні.

Turkish Airlines (T"urk Hava Yollari) була створена в 1933 році з флотом, який складався з п'яти літаків. На сьогодні Turkish Airlines має флот з 304 пасажирських і вантажних літаків.

Turkish Airlines здійснює рейси в 285 аеропортів( 49 внутрішніх і 236 міжнародних).

Аеропортом "Дніпропетровськ" управляє авіакомпанія "Дніпроавіа", співвласником якої є бізнесмен Ігор Коломойський, який є також співвласником групи "Приват" і найбільшої авіакомпанії країни - "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ).

Цілісний майновий комплекс обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Івано-Франківськ" 13 травня 2010 року був переданий компанії "Скорцонера", афільованій з групою "Приват", у концесію на 30 років.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський: Уся комунікація з партнерами має відображатися на реальній бойовій роботі наших воїнів із засобами ураження - і зараз, а не десь влітку

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

Зеленський під час зустрічі з молодими вченими: Ваші дослідження та відкриття наближають перемогу

Зеленський обговорив із президентом Азербайджану двостороннє співробітництво

"Укренерго" на середу прогнозує відсутність обмежень енергопостачання з 07:00 до 18:00

Почастішали кібератаки на бухгалтерів, можливі шахрайські схеми із системами дистанційного банківського обслуговування

Знищений у Чорному морі російський ракетний корабель "Циклон" не встиг випустити жодної ракети - Плетенчук

У Києві ліквідують пожежу на СТО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА