16:01 19.03.2016

У Львові невідомі повідомили про мінування готелю, в якому тривав Фестиваль рівності

1 хв читати
У Львові невідомі повідомили про мінування готелю, в якому тривав Фестиваль рівності

У Львові невідомі повідомили про мінування готелю "Дністер", в якому проходили заходи в рамках Фестивалю рівності.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" начальник відділу комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, невідомий зателефонував на номер "102" і повідомили про мінування готелю "Дністер", але будь-яких умов, які могли б запобігти вибуху, анонім не назвав.

Наразі до готелю під'їхали співробітники поліції, пожежники, і медики. Проводяться заходи щодо перевірки будівлі на наявність вибухових пристроїв.

У суботу, 19 березня, в приміщенні готелю мали відбутися заходи в рамках Фестивалю рівності для залучення уваги громадськості до проблем, пов'язаних із будь-якими проявами дискримінації.

Наразі під готелем зібралися понад 100 молодих людей, прибічників праворадикальних організацій. Учасники Фестивалю рівності перебували усередині готелю. На місці також присутні кілька десятків співробітників поліції. Порушень правопорядку, крім дзвінка аноніма, не зафіксовано.

Як повідомлялося, Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов міськвиконкому про заборону проведення будь-яких масових заходів 19 березня на площі перед оперним театром на проспекті Свободи, оскільки заявки на проведення акцій біля оперного театру одночасно подали представники громадської організації "Інсайт", що представляє ЛГБТ-спільнота Україна і правої громадської організації "Сокіл".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА