13:48 29.02.2016

Унаслідок підривання машини на фугасі в зоні АТО 25 лютого один військовий загинув, ще один потрапив у полон до бойовиків

2 хв читати
Унаслідок підривання машини на фугасі в зоні АТО 25 лютого один військовий загинув, ще один потрапив у полон до бойовиків

Одного українського військового і тіло ще одного загиблого військовослужбовця бойовики захопили в полон в Донецькій області 25 лютого, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"25 лютого двоє військовослужбовців Збройних сил України, рухаючись на вантажному автомобілі на позиції у напрямку лінії фронту, потрапили на фугас. Унаслідок вибуху вантажний автомобіль повністю знищений, один військовослужбовець загинув. Другий солдат і тіло загиблого нині захоплені незаконним збройним формуванням. Це сталося у Бахмутському районі Донецької області", - сказав він на брифінгу в понеділок в Києві.

За словами А.Лисенка, українська влада та військове командування "докладають усіх зусиль для їх повернення".

Водночас, за словами спікера АП, за минулу добу, 28 лютого, в зоні АТО ніхто з українських військових не загинув і не постраждав. "Незважаючи на 71 обстріл за добу з боку противника жоден наш воїн не загинув і не постраждав", - сказав А.Лисенко.

Він поінформував, що на луганському напрямку бойовики різко активізувалися: в Попаснянському районі зафіксовано шість мінометних обстрілів, незаконні збройні формування також використовували стрілецьку зброю і гранатомети.

На донецькому напрямку триває порушення бойовиками режиму припинення вогню на Світлодарській дузі і в районі Горлівської агломерації. На лінії фронту Авдіївка-Піски-Красногорівка незаконні збройні формування застосовують міномети і БМП, епізодично ведеться снайперський обстріл.

За словами А.Лисенка, непокійна ситуація зберігається також на маріупольському напрямку: на ділянках Гнутове-Талаківка та Красногорівка-Мар’їнка противник застосовує міномети калібром 82-мм і 120 мм, періодично ведеться снайперський обстріл.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС згорнув військову навчальну місію в Малі

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА