17:10 24.02.2016

Альфа-Банк планує і далі організовувати Alfa Jazz Fest у Львові

2 хв читати
Альфа-Банк планує і далі організовувати Alfa Jazz Fest у Львові

Альфа-Банк (Україна, Київ) планує і далі підтримувати організацію щорічного фестивалю Alfa Jazz Fest у Львові, повідомив президент банку Олександр Луканов під час прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

"Ми обговорювали це (організацію фестивалю - ІФ) і з колегами, і з акціонерами. Це велике фінансове та організаційне навантаження. Але для нас, все-таки, це в якомусь сенсі наша громадянська позиція, громадянський обов'язок - фестиваль повинен відбутися. Ця подія є важливою не лише для міста, вона дуже важлива для усієї країни. Ми сподіваємося, що вона стане музичною візитною карткою України в Європі", - сказав О.Луканов.

За словами президента банку, останні події у Львові хоча і викликають занепокоєння, але, судячи з підтримки громади міста, не є приводом для припинення цього заходу.

"Якщо говорити про Львів, ми не вважаємо, що зараз ситуація гірша, ніж вона була, наприклад, два роки тому, коли сталися усі трагічні події, або рік тому. У нас, звичайно, є певні заходи, пов'язані із безпекою. Але ми кілька разів робили опитування в місті, які засвідчили: такого рівня підтримки (як у цієї події - ІФ) немає в жодної політичної партії", - зазначив він.

Окрім цього, О.Луканов повідомив, що Alfa Jazz Fest щорічно розширює масштаб і залучає все більше інших спонсорів.

"Ми найбільший спонсор, але фестиваль вже живе самостійним життям і там вже багато інших спонсорів. Поки там маленькі суми, але велика кількість нових учасників", - зазначив президент банку.

Alfa Jazz Fest - міжнародний джазовий фестиваль, щорічно проходить у Львові починаючи з 2011 року. Засновником фестивалю є уродженець Львова співвласник консорціуму Альфа-Груп Михайло Фрідман.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

12 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Вовчанську Харківської області залишається приблизно 300-400 жителів - поліція

Окупанти за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області, внаслідок ракетного удару загинула жінка

Оккупанты за минувший день обстреляли 10 громад Сумской области, в результате ракетного удара погибла женщина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА