11:26 23.02.2016

Заступник міністра освіти Дерев'янко подав у відставку

1 хв читати
Заступник міністра освіти Дерев'янко подав у відставку

Заступник міністра освіти і науки Олег Дерев'янко у понеділок написав заяву про звільнення із займаної посади у зв'язку з повільними косметичними реформами в освіті та державі загалом.

"В умовах, які склалися, буду поки що більш корисним для країни в громадській діяльності і соціальному підприємництві", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що країна потребує швидких цих трансформацій на основі відповідального лідерства, ефективного публічного управління та нульової толерантності до корупції, а не в повільних косметичних змінах, які вже не допоможуть ні системи освіти, ні державі загалом.

На думку О. Дерев'янка, для вирішення проблем та втілення в життя можливих можливостей має бути політична воля, інституційна спроможність та ефективні команди.

Кабінет Міністрів України 11 березня 2015 року призначив Олега Дерев'янка заступником міністра освіти - керівником апарату. З 1994 до 2015 року він працював у різних галузях, здійснюючи керівництво виробничими та сервісними підприємствами, а також інвестиційними проектами, проектами впровадження організаційних змін, створення і розвитку стартапів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА