18:43 20.01.2016

Яресько обговорила в Давосі умови отримання Україною чергової фіндопомоги

1 хв читати
Яресько обговорила в Давосі умови отримання Україною чергової фіндопомоги

Міністр фінансів України Наталія Яресько під час робочого візиту до Давоса (Швейцарія), де триває Всесвітній економічний форум, обговорила з представниками США і Європейського Союзу умови отримання Україною чергової фінансової допомоги.

"У Давосі зустрілася із заступником міністра фінансів США Натаном Шитсом... Обговорили програму фінансової підтримки Міжнародного валютного фонду, визначили подальші кроки для отримання Україною гарантій США в обсязі $1 млрд...", - написала вона у своїй веб-сторінці в Facebook в середу.

Крім цього, міністр домовилася з представником США про надання Україні технічної допомоги в рамках проведення країною реформ у фінансовому секторі.

Н.Яресько також повідомила про зустрічі в Давосі з Єврокомісаром з економічних і фінансових питань П'єр Московісі.

"Ми обговорили важливі умови для отримання третього транша в рамках макрофінансової допомоги ЄС Україні, а також яким чином ми співпрацюватимемо для прискорення реформи адміністрування податків і на митниці", - написала вона.

Як повідомлялося, в українській команді, яка відвідає цього року ВЕФ у Давосі, - міністр фінансів Н.Яресько, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА