13:06 31.10.2015

Яценюк доручив Мінекономрозвитку терміново подати пропозиції про виділення коштів постраждалим у Сватовому Луганської області

1 хв читати
Яценюк доручив Мінекономрозвитку терміново подати пропозиції про виділення коштів постраждалим у Сватовому Луганської області

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі терміново подати пропозиції про виділення коштів постраждалим у результаті надзвичайної ситуації в м. Сватовому Луганської області, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

"Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Мінекономрозвитку терміново подати в установленому порядку пропозиції про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для надання допомоги сім'ям осіб, загиблих і постраждалих у результаті надзвичайної ситуації в м. Сватовому Луганської області для ухвалення урядом відповідного рішення", - зазначено в повідомленні на сайті Кабміну.

Крім того, глава уряду доручив віце-прем'єрові - міністрові регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України Геннадієві Зубку спрямувати у Сватове комісію для оцінки збитків, завданих у результаті надзвичайної ситуації, що сталася 29 жовтня.

Міністру оборони Степану Полтораку спільно з главою ДСНС України Миколою Чечоткіним і головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою вжити скоординованих заходів з проведення комплексу рятувально-відновних робіт для швидкого забезпечення відновлення життєдіяльності міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА