11:50 30.10.2015

Гранату у двір Садового кинув дезертир "Айдару", який перебуває в розшуку, - Семенченко з посиланням на дані Міноборони

2 хв читати
Гранату у двір Садового кинув дезертир "Айдару", який перебуває в розшуку, - Семенченко з посиланням на дані Міноборони

Чоловік, який кинув гранату у двір будинку мера Львова та лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового, є дезертиром батальйону "Айдар" і з серпня 2015 року перебуває в розшуку, заявляє народний депутат України, член партії та фракції "Самопоміч" Семен Семенченко з посиланням на дані Міністерства оборони України.

"Отримав офіційну інформацію з Міноборони стосовно людини, яка кинула гранату в будинок сім'ї Садового. Олександр Гживинський. Списків в "Айдарі" багато, тому спочатку виникла плутанина. За офіційною інформацією - військовослужбовець в/ч 2950. У серпні 2015 під час передислокації батальйону з Новомосковська в Широкий Лан самовільно залишив частину", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у п'ятницю.

Нардеп повідомив, що за інформацією, наданою Міноборони, від серпня 2015 року цю особа перебуває в розшуку. "Ось такий "протестувальник проти влади" й водночас зручний виконавець брудних провокацій напередодні виборів", - додав С. Семенченко.

Раніше він повідомляв, що зв'язувався з представниками батальйону "Айдар" і за їхніми даними чоловік, що кинув у двір будинку мера Львова і лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового, ніколи не значився в списках цього військового підрозділу.

29 жовтня біля 22:50, у Львові у дворі будинку, де проживає міський голова Львова А.Садовий, пролунав вибух. У результаті вибуху ніхто не постраждав.

Працівники міліції, які здійснюють охорону території біля будинку мера Львова, затримали чоловіка, який кинув гранату у двір сім'ї Садових. Нині встановлено, що він є 29-річним місцевим жителем. Під час огляду правоохоронці виявили в рюкзаку затриманого три гранати РГД і тротилову шашку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА