13:37 08.10.2015

Нинішнє керівництво "Укрзалізниці" не співпрацювало і не співпрацює зі "Смарт Менеджером"

2 хв читати
Нинішнє керівництво "Укрзалізниці" не співпрацювало і не співпрацює зі "Смарт Менеджером"

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") заявляє, що співпраця у сфері медіа та PR з компанією "Смарт Менеджер", яку за заявою СБУ підозрюють у привласненні державних коштів, тривала у період з 2011 до 2014 року.

"Співробітництво здійснювалося виключно у цей період і коригувалося попереднім керівництвом "Укрзалізниці", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі адміністрації.

Також наголосили, що нинішнє керівництво і менеджмент "Укрзалізниці" не має жодного відношення до колишньої співпраці з ТОВ "Смарт Менеджер".

"Укрзалізниця" наголошує, що з 2014 року ніяких робочих відносин з компанією "Смарт Менеджер" не має, і питання продовження співпраці не піднімався.

"Укрзалізниця" активно співпрацює з СБУ і надає всебічну допомогу в зборі та вивченні документів за вказаний період", - зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося, СБУ спільно з Генеральною прокуратурою проводить досудове розслідування за фактом привласнення посадовими особами "Укрзалізниці" і ТОВ "Смарт менеджер" державних коштів на загальну суму 21 млн грн.

"Державне підприємство уклало низку договорів з організації висвітлення своєї діяльності в ЗМІ: підготовки аналітичних матеріалів, новин, статей, сюжетів, послуг із дослідження та аналізу медіа-простору, проведення тренінгів для персоналу. Фактично ж зазначені послуги не надавалися, а кошти були відмиті через фіктивні структури", - зазначалося в повідомленні прес-центру СБУ, оприлюдненому в четвер.

Крім того, за даними СБУ, в кабінеті однієї з посадових осіб комерційного підприємства знайдені матеріали, які нібито підтверджують зв'язки з "ДНР", зокрема інформація про осіб, які знімали готівку для потреб бойовиків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти посилили обстріли прикордоння, загинули два мирні жителі - Синєгубов

Ми потребуємо максимальної зосередженості друзів України, щоб прискорити постачання зброї, - Зеленський на зустрічі з Чапутовою

РФ розпочала нову хвилю наступу на харківському напрямку, наразі ми зупинили їх артилерією - Зеленський

Президент Словаччини Зузана Чапутова прибула до Києва з прощальним візитом

ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Клочку у вигляді 12 млн грн застави - САП

Коментаторами фіналу "Євробачення-2024" в Україні стануть ведучий Мірошниченко та стендап-комік Байдак

Реєстрацію на конкретний час у "єЧергу" для автобусів запущено на чотирьох українсько-румунських пунктах пропуску

Ворог намагався прорвати українську лінію оборони в Харківській області під прикриттям бронетехніки - Міноборони

У сховищі музею Івана Гончара встановлено сучасну систему контролю клімату для збереження цінних експонатів - Кличко

РФ не змогла використати паради 9 травня для демонстрації військової могутності через значні втрати в Україні - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА