13:46 29.09.2015

Луганська область отримує міжнародну допомогу на відновлення інфраструктури

1 хв читати
Луганська область отримує міжнародну допомогу на відновлення інфраструктури

Луганська область вже отримала значну допомогу від міжнародного співтовариства для відновлення зруйнованої в результаті бойових дій інфраструктури регіону, зазначає заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ольга Лишик.

"Це і Міжнародний комітет Червоного Хреста. Сьогодні приїжджають представники Німеччини, які дивляться на наші руйнування в газовій сфері, сфері водопостачання і на відновлення електромереж. Електромережі для нас – це дуже важлива тема, тому що резервної лінії електроенергії в Луганській області не існує. Фактично ми перебуваємо на одній лінії, і, входячи в зиму, нам необхідно дуже швидко відновлюватися. Я знаю, що на зустрічі в Мінську про це йшлося. Сподіваюся, що ми отримаємо швидку реакцію", - розповіла вона під час включення через Skype на брифінгу у вівторок.

О. Лишик вказала, що виконується серйозна робота із відновлення мостів, зруйнованих бойовиками. "Сьогодні організація ПРООН та європейське співтовариство виділили великі кошти для відновлення таких мостів. Міські та районні ради провели тендери на проектні роботи, і ми очікуємо, що роботи розпочнуться з дня на день", - наголосила вона.

Крім того, за словами заступника голови Луганської ОВГА, залучається грантова допомога на відновлення автомобільних доріг.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА