09:28 20.09.2015

10 бронемашин "Дозор-Б" до кінця року надійдуть у війська - Полторак

1 хв читати
10 бронемашин "Дозор-Б" до кінця року надійдуть у війська - Полторак

10 нових бронемашин "Дозор-Б" надійдуть у Збройні сили до кінця року, повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

С.Полторак у суботу відвідав державне підприємство "Львівський бронетанковий завод", інформує прес-служба Міноборони.

Міністр оборони України оглянув військову техніку, яку виробляє львівське оборонне підприємство. Серед представлених зразків, зокрема, була бронемашина "Дозор-Б", яку нещодавно поставили в серійне виробництво.

"Дозор-Б" С.Полторак випробував особисто. "Він проїхав за кермом нової бронемашини і залишився задоволеним її ходовими якостями: легкокерована, добре просувається, розганяється, долає перешкоди. Але висловив думку, що машині потрібно посилити вогневу міць", - наголошується в повідомленні.

"До кінця року 10 таких бронемашин мають надійти в Збройні сили, - сказав міністр, коментуючи питання закупівлі "Дозорів". - Наразі дві такі бронемашини перебувають на випробуваннях в підрозділах Збройних сил".

Крім цього, міністр оборони побував у цеху, де проводиться ремонт броньованої техніки за договорами з Міністерством оборони України.

На майданчику зберігання озброєння та військової техніки С.Полторак поспілкувався з екіпажами відремонтованих танків Т-72.

"Ми змінюємо підхід до процесу ремонту й відновлення військової техніки. Разом із фахівцями бронетанкового заводу участь у ремонті беруть і військовослужбовці ремонтних підрозділів Збройних сил", - зазначив міністр.

Він зазначив, що з початку року завод уже передав оборонному відомству 62 танки, і ще 31 передасть через кілька місяців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Херсоні внаслідок обстрілу постраждав підліток - голова міськадміністрації

Київська влада розгляне питання усунення Булгакова з публічного простору після формування УІНП остаточної позиції щодо нього - відповідь на петицію

Ексмера Балаклії, підозрюваного в держзраді, судитимуть заочно - прокуратура

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 55, ситуація в районі Липців контрольована - Генштаб ЗСУ

Через обстріл у с. Іванівці поранений місцевий житель - Херсонська ОВА

Стефанчук обіцяє знайти компроміс щодо внесення до порядку денного парламенту законопроєкту про заборону діяльності релігійних організацій, пов'язаних із Росією

Агресор завдав ракетного удару по виробничій інфраструктурі Конотопа - Сумська ОВА

Ніхто не ставить під сумнів легітимність української влади - Порошенко

У засіданні ВР оголошено перерву - Железняк

Макрон вирушить до Нової Каледонії на тлі заворушень, які там не вщухають

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА