12:21 15.09.2015

Інформацію про розшук Віри Ульянченко знято з сайта МВС України

2 хв читати
Інформацію про розшук Віри Ульянченко знято з сайта МВС України

Інформацію про розшук колишньої голови Київської обласної державної адміністрації, лідера Всеукраїнського аграрного об'єднання "Заступ" Віри Ульянченко знято з сайта Міністерства внутрішніх справ України.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в МВС, наразі інформацію про розшук В. Ульянченко знято. "Отримали пакет документів – поставили на сайт, отримали інші документи - зняли. Департамент інформаційно-аналітичного забезпечення робить це в автоматичному режимі", - пояснили у відомстві.

Наразі до розділу МВС "Особи, які переховуються від органів влади" немає доступу.

У понеділок на сайті МВС у відповідному розділі з'явилася інформація про те, що В. Ульянченко зникла 30 червня 2015 року в Києві і розшукується за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах).

Через деякий час В. Ульянченко заявила в ефірі українського телеканалу, що не ухилялася від спілкування з прокурорами і перебуває у своєму офісі у Києві, а інформацію про оголошення її в розшук назвала провокацією.

"Я перебуваю на своєму робочому місці, я нікуди не зникала і не планую переховуватися від правоохоронних органів. Навпаки, я зацікавлена, щоб ця справа була розслідувана і вважаю себе абсолютно невинною", - заявила вона.

1 липня 2015 року Генпрокуратура України висунула В. Ульянченко обвинувачення в тому, що, працюючи на посаді голови Київської ОДА вона незаконної передала мисливські угіддя Сухолуччя" у Київській області тодішньому прем'єр-міністру України Віктору Януковичу.

В. Ульянченко (народжена 1 лютого 1958 року, Озеряни, Бобровицький район Чернігівської області) – український політик. Член політичної партії "Наша Україна". Народний депутат України IV скликання (2005-2006). Голова Київської обласної державної адміністрації (липень 2006 року - травень 2009 року). Керівник секретаріату президента України (травень 2009 року - 24 лютого 2010 року). На парламентських виборах 2014 року була першим номером Всеукраїнського аграрного об'єднання "Заступ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА