16:24 31.08.2015

Ярош: Доводити ситуацію до кривавого протистояння зараз – ідіотизм

2 хв читати
Ярош: Доводити ситуацію до кривавого протистояння зараз – ідіотизм

Лідер "Правого сектора", позафракційний народний депутат Дмитро Ярош вважає неправильним доводити ситуацію в Україні до фізичного протистояння, доки не вичерпані всі політичні важелі.

"Завжди був проти будь-яких домовленостей з Москвою. Завжди вважав, що розраховувати на гнилу політику сучасної Європи не можна... Я своїх принципів не міняв і ніколи не зміню. Але, при цьому, я впевнений, що доводити ситуацію до кривавого протистояння зараз, коли є ще маса політичних важелів впливу на неї - це ідіотизм і гра на руку не тільки зовнішнього, але і внутрішнього ворога", - написав Д. Ярош у своїй сторінці у соцмережі Facebook, коментуючи події, що відбулися під стінами парламенту в понеділок.

За його словами, "на Печерських пагорбах" є дуже багато тих, хто бажає побачити, як українці йдуть шляхом кривавого бунту, "знищуючи державнe, замість того, щоб стати на шлях національної революції, подолати режим внутрішньої окупації і отримати бажані Свободу, Справедливість і Добробут.

Д. Ярош висловив жаль у зв'язку з тим, що "багато справжніх патріотів не розуміють цієї ФСБешної багатоходівки".

Як повідомлялося, в понеділок, 31 серпня, Верховна Рада України попередньо схвалила президентський законопроект про внесення змін до Основного закону країни щодо децентралізації влади. За проект постанови про попереднє схвалення законопроекту (ухвалення в першому читанні) в понеділок проголосували 265 народних депутатів із 368 зареєстрованих на засіданні.

Після цього під будівлею парламенту почалися зіткнення демонстрантів, які виступають проти голосування за цей законопроект, з правоохоронцями. Унаслідок зіткнень і кинутої в правоохоронців гранати поранення різного ступеня тяжкості дістали понад ста міліціонерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА