19:44 06.08.2015

Влада Попасної розтратила близько 0,5 млн грн, виділених на відновлення пошкоджених артобстрілами будинків - СБУ

1 хв читати

У Луганській області Служба безпеки України викрила схему розтрати та розкрадання бюджетних коштів працівниками виконкому Попаснянської міської ради в розмірі близько 500 тис. грн, виділених на реконструкцію зруйнованих обстрілом будинків, повідомляє прес-центр СБУ.

"На початку липня цього року виконком Попаснянської міської ради уклав угоду з двома фірмами на капітальний ремонт кількох житлових будинків, пошкоджених під час артобстрілів. Уже наприкінці липня підприємці відзвітували про завершення робіт. Чиновники підписали відповідні акти і перерахували оплату. Перевірка використання бюджетних коштів показала, що комерційні структури оплачені роботи (заміна вікон та дверей на металопластикові конструкції, шпаклювання та фарбування поверхонь, заміна покриття покрівлі тощо) фактично не виконали. За попередніми висновками фахівців, із бюджету незаконно перераховано близько 500 тис. грн", - повідомили в четвер у прес-центрі СБ України.

У спецслужбі додали, що в деяких випадках вікна вставляли власним коштом самі жителі пошкоджених обстрілом будинків.

У прес-центрі поінформували, що за матеріалами УСБУ в Луганській області порушено кримінальні провадження за ознаками ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Тривають слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА