10:17 21.07.2015

Запорізька АЕС вивела в ремонт п'ятий блок, Рівненська АЕС - четвертий

1 хв читати
Запорізька АЕС вивела в ремонт п'ятий блок, Рівненська АЕС - четвертий

Запорізька атомна електростанція (АЕС) 20 липня о 21:19 згідно із заявкою відключила п'ятий блок від енергосистеми країни і вивела його в поточний ремонт до 16:00 25 липня, повідомила прес-служба НАЕК "Енергоатом" у вівторок.

Крім того, Рівненська АЕС 21 липня в 3:12 відключила четвертий блок від енергосистеми країни для проведення середнього планового ремонту, тривалість якого становитиме 61 день.

Таким чином, станом на ранок вівторка в роботі перебувають 10 із 15 блоків чотирьох АЕС України. На блоці №2 Южно-Української АЕС – 73-а доба капітального планового ремонту, на блоці №4 Запорізької АЕС – 45-а доба середнього планового ремонту, на блоці №1 Южно-Української АЕС – 7-а доба середнього планового ремонту.

Показники, які характеризують радіаційний, протипожежний та екологічний стан на проммайданчиках усіх АЕС країни, перебувають у межах норми.

"Енергоатом" є оператором всіх чотирьох АЕС України. Експлуатує Запорізьку, Южно-Українську, Рівненську і Хмельницьку станції з 15 енергоблоками, оснащеними водо-водними енергетичними реакторами, загальною встановленою електричною потужністю 13,835 тис МВт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА