10:59 09.06.2015

"КЛО" евакуювала персонал і техніку зі своєї нафтобази у Васильківському районі

1 хв читати
"КЛО" евакуювала персонал і техніку зі своєї нафтобази у Васильківському районі

Компанія "КЛО" евакуювала персонал і техніку зі своєї нафтобази, розташованої по сусідству з нафтобазою "БРСМ-нафта", що палає у Васильківському районі, повідомив агентство "Інтерфакс-Україна" співвласник "КЛО" В'ячеслав Стешенко.

"Загроза реальна. Ми зробили усе можливе, людей евакуювали, всю техніку, все, що можна було вивезти, вивезли. Тепер залишається чекати і сподіватися на дії пожежників", - сказав він.

В. Стешенко додав, що за його інформацією на місці аварії зараз міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. ДСНС використовує всі доступні сили і техніку для гасіння пожежі на сусідній нафтобазі

Як повідомлялося, пожежа на нафтобазі "БРСМ-нафта" в селі Крячки (Васильківський район, Київська обл.) виникла в понеділок увечері, інформація про займання надійшла о 17.29 - спочатку спалахнув резервуар з паливом об'ємом 800 куб. м (місткістю 650 тонн).

П'ятьох потерпілих із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано в лікарні Києва (двоє людей) і Київської області (троє людей). Одна людина загинула.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА