09:44 09.06.2015

Вісім резервуарів горять на нафтобазі "БРСМ-Нафта" біля Києва, постраждало п’ятеро осіб - ДСНС

1 хв читати
Вісім резервуарів горять на нафтобазі "БРСМ-Нафта" біля Києва, постраждало п’ятеро осіб - ДСНС

Станом на 7:00 вівторка вже вісім резервуарів з паливом місткістю 900 куб. м і кілька невеликих ємностей охоплені вогнем на нафтобазі "БРСМ-нафта" біля Києва, постраждало п’ятеро осіб, повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на сьому годину 9 червня гасіння пожежі триває, вогнем охоплено вісім резервуарів місткістю 900 м3 і кілька невеликих ємностей", - ідеться в повідомленні.

За інформацією ДСНС, до гасіння пожежі залучено 62 од. техніки і 308 людей особового складу, зокрема: від ДСНС України 47 од. техніки і 213 людей особового складу, від Міноборони України залучено 12 од. техніки і 80 людей особового складу, а також троє пожежних потяга і 15 людей особового складу від "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, пожежа на нафтобазі "БРСМ-нафта" в селі Крячки (Васильківський район, Київська обл.) виник у понеділок увечері, інформація про займання надійшла о 17.29 - спочатку спалахнув резервуар із паливом об'ємом 800 куб. м (місткістю 650 тонн).

П'ятеро постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано в лікарні м. Києва (двоє людей) і Київської області (троє людей). Одна людина загинула.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА