10:05 29.05.2015

Міліція розпочала слідство за фактом вибуху в магазині Roshen у Києві

2 хв читати
Міліція розпочала слідство за фактом вибуху в магазині Roshen у Києві

За фактом вибуху в магазині Roshen у Києві на вул. Тимошенко Оболонського району, що стався в ніч із четверга на п'ятницю, міліція розпочала слідство за попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство), повідомляє прес-служба ГУ Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

"О 23:11 до чергової частини Оболонського районного Управління міліції за спецлінією 102 надійшов виклик, що в магазині замкнув кондиціонер, пожежа. Надалі правоохоронці встановили, що внаслідок вибуху невстановленого предмета пошкоджена стіна. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

За адресою виклику було направлено слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь МВС, групу експертів вибухотехників.

Після приїзду міліції на місце інформація про пожежу та займання магазину не підтвердилася.

"За попередньою інформацією, спрацював невідомий пристрій. у результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 см. Усередині магазину від ударної хвилі пошкоджені торгові полиці та частину товару. Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину і кондиціонером, який розташований на вулиці", - повідомляють правоохоронці.

Пошкоджена також профільна обшивка стіни, частина якої була на землі поряд із місцем вибуху.

Вилучені на місці події предмети направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУ МВС України в м. Києві.

Слідчий відділ Оболонського райуправління розпочав кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 4. стаття 296 КК (хуліганство).

Як повідомлялося, раніше в соцмережах поширили інформацію про те, що в магазині Roshen у Києві на вул. Тимошенка (Оболонський район) стався вибух.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА