13:19 26.05.2015

575 тис осіб з контрольованої бойовиками території Донецької області отримують пенсії на контрольованій владою частині регіону – обладміністрація

1 хв читати
575 тис осіб з контрольованої бойовиками території Донецької області отримують пенсії на контрольованій владою частині регіону – обладміністрація

Станом на кінець травня поточного року 575,3 тисячі пенсіонерів Донецької області вже переоформили пенсійні виплати з непідконтрольної на контрольовану українською владою територію регіону і своєчасно отримують виплати, повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації з посиланням на обласне управління Пенсійного фонду України у вівторок.

Як зазначає регіональна влада, на поточний момент заборгованості за такими виплатами немає.

Водночас, як повідомляє начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Радій, ще 169,0 тис. пенсіонерів з непідконтрольних територій регіону рішення про переведення пенсій не прийняли. При цьому регіональні органи Пенсійного фонду України продовжують приймати щоденний потік переселенців, яким при постановці на облік одразу ж виплачується загальна сума належної пенсії з моменту припинення її виплати.

"Водночас, у зв'язку з початком грошових виплат особам пенсійного віку структурами Пенсійного фонду на непідконтрольної території певна частина пенсіонерів вирішила скористатися такою можливістю. З публічної інформації нам стає відомо про такі факти пенсійних виплат. Таким пенсіонерам виплати за українським законодавством припиняються", - зазначила Н.Радій.

Як зазначили в прес-службі, загалом на обліку в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Донецькій області перебувають 895,3 тис. пенсіонерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА