10:31 27.03.2015

Гриненко, якого розшукують за вбивство співробітника міліції 23 лютого, наклав на себе руки під час операції із затримання - Аброськін

1 хв читати
Гриненко, якого розшукують за вбивство співробітника міліції 23 лютого, наклав на себе руки під час операції із затримання - Аброськін

Сьогодні рано вранці співробітниками міліції спеціального призначення "Сокіл" і підрозділами Національної гвардії України було проведено спецоперацію в Іллічівському районі Маріуполя із затримання небезпечного злочинця Миколи Гриненко.

"М.Гриненко намагався полишити своє укриття в жіночому одязі. Коли зрозумів, що будинок оточений, покінчив життя самогубством, вистріливши собі в голову", - повідомив у п'ятницю вранці начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

На місці працює слідчо-оперативна група Іллічівського райвідділу міліції.

"До речі, міліція області оголошувала премію 100 тисяч гривень за інформацію, що допоможе зловити цього небезпечного злочинця. Ми не отримали від місцевих жителів жодного такого повідомлення, тому гроші залишаються в нашому преміальному фонді", - йдеться в повідомленні.

Завдяки копіткій роботі співробітників Департаменту карного розшуку МВС України та підрозділів Донецької міліції було встановлено місцезнаходження укриття, де тривалий час переховувався злочинець. У результаті грамотно спланованої спецоперації диверсанту не дозволили полишти територію Маріуполя.

Як повідомлялося, 23 лютого диверсійно-розвідувальна група бойовиків намагалася провезти в автомобілі до Маріуполя значну кількість вибухівки, однак під час зіткнення з міліціонерамизагинув один і поранено двоє правоохоронців, а також вбио одного бойовика, ще один зник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Полтавщині двома ракетами, постраждалих немає - голова ОВА

Парламент Естонії підтримав закон про використання заморожених активів РФ на користь України

ХЕРСОН ПІД ОБСТРІЛОМ ВОРОГА - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Світові лідери шоковані замахом на Фіцо, бажають йому одужання

На Дніпропетровщині загинули двоє залізничників після обстрілів ворога

Ворог продовжує атаки вздовж майже всієї лінії фронту, на харківському напрямку зросла інтенсивність бойових дій

У Харкові внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено п'ятиповерхівку, двох людей госпіталізовано - Синєгубов

ЗМІ: Замах на прем'єр-міністра Словаччини Фіцо скоїв 71-річний письменник Юрай Цинтула

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалий - Синєгубов

Зеленський замінив Еміне Джапарову на Ірину Боровець на посаді голови Нацкомісії України у справах ЮНЕСКО - указ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА