13:57 18.02.2015

Європейський вал і лінію безпеки на Донбасі буде побудовано й облаштовано - Яценюк

1 хв читати
Європейський вал і лінію безпеки на Донбасі буде побудовано й облаштовано - Яценюк

Прем'єр-міністр України Арсеній заявляє, що уряд у середу затвердить нову редакцію будівництва проекту "Європейський вал", і цей проект, як і лінія безпеки на Донбасі, будується і зміцнюються.

"Ми поставили завдання... щодо спорудження лінії безпеки. Це та лінія, яка на цей момент межує із зоною АТО і не дає можливості російським терористам і найманцям прорватися на території, які контролює і контролюватиме виключно українська влада", - сказав А.Яценюк, відкриваючи засідання Кабміну в середу.

Він зазначив, що друга лінія безпеки України - це проект "Європейський вал", а саме облаштування держкордону України.

"Європейський вал будується і буде побудований, лінія безпеки будується (за лінією розмежування сторін на Донбасі - ІФ), функціонує, і ми не дамо можливості терористам, найманцям, бандитам, іншим посібникам російського тероризму передавати зброю, перетинати держкордон, перетинати лінію безпеки та відправляти туди ДРГ", - підкреслює прем'єр.

Він нагадав, що у 2014 році Кабмін виділив на лінію безпеки та Європейський вал загалом 235 млн грн.

"Також ми після консультацій і після низки зустрічей щодо зниження ціни проекту "Європейський вал" та підвищення його ефективності сьогодні затвердимо нову редакцію будівництва Європейського валу", - поінформував А.Яценюк.

Прем'єр-міністр наголосив: "Державний кордон будується і буде побудований. Хто проти - ми дамо можливість отримати путівку по той бік кордону".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА