17:20 04.02.2015

Лідера Всеукраїнського батальйонного братства затримали за непокору міліції

1 хв читати
Лідера Всеукраїнського батальйонного братства затримали за непокору міліції

Столична міліція затримала і допитала лідера Всеукраїнського батальйонного братства В'ячеслава Фурсу за непокору міліції під час мітингу біля будівлі Адміністрації президента України увечері 3 лютого.

"Працівники міліції затримали і допитали лідера Всеукраїнського батальйонного братства у зв'язку зі злісною непокорою співробітникам міліції", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в столичному главку міліції в середу.

Як повідомлялося, під час мітингу у вівторок В.Фурса заявив, що до очолюваної ним організації входять представники близько 40 батальйонів. Вони вимагають запровадити воєнний стан, змінити керівництво силового блоку. Мітингувальники здійснили спробу пройти до будівлі Адміністрації президента.

До мітингувальників вийшов заступник голови АП Андрій Таранов, який прийняв звернення до президента України і, за словами В.Фурси, пообіцяв у середу погодити з П.Порошенком проведення зустрічі з ініціативною групою від мітингувальників. Після переговорів представники громадської організації завершили мітинг і пішли.

У середу вранці народні депутати-командири батальйонів заявили, що непричетні до Всеукраїнського батальйонного братства. Заступник голови фракції "Народний фронт" командир батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук із трибуни Верховної Ради заявив, що очолювана В.Фурсою організація "розхитує ситуацію всередині нашої країни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА