10:41 21.01.2015

Командування наказало відійти від 31-го блокпоста, щоб не губити життя солдатів, 29-й блокпост контролюють сили АТО - Матюхін

1 хв читати

Українські військовослужбовці контролюють 29-й блокпост, проте вимушені були покинути 31-й (обидва неподалік траси "Бахмутка", в районі н. п. Кримське Луганської області - ІФ) через високу загрозу для життя особового складу підрозділів, які там перебувають.

"Із 31-го блокпоста необхідно було відійти для того, щоб зберегти життя людей. Тут є відповідні підрозділи і люди, які приймають рішення: залишати чи ні блокпости. Учора було прийнято рішення відійти", - повідомив спікер АТО Леонід Матюхін у середу вранці.

Говорячи про ситуацію на 31-му та 29-му блокпостах, він повідомив, що в районі зазначених контрольних точок триває перегрупування підрозділів українських військових. "29-й блокпост наш. Там триває перегрупування. Також біля 31-го блокпоста відбувається перегрупування", - сказав спікер АТО.

Відповідаючи на запитання про ситуацію в донецькому аеропорту, Л.Матюхін повідомив, що дані про ситуацію на цьому об'єкті, які надають широкій громадськості, спеціально обмежені, щоб не допустити просочування інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА