16:09 16.01.2015

Фахівці знешкодили вибуховий пристрій, знайдений на автозаправці у Броварах

1 хв читати
Фахівці знешкодили вибуховий пристрій, знайдений на автозаправці у Броварах

Співробітники міліції знешкодили в п'ятницю в м. Бровари (Київська обл.) на одній із заправок "БРСМ-Нафта" пристрій, зовні схожий на вибухівку, ніхто не постраждав.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області, близько 11:00 до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від працівника про те, що на території однієї із заправок "БРСМ-Нафта" виявлено підозрілий пакет із невідомим вмістом, зовні схожим на вибухівку.

Слідчо-оперативна група міськвідділу та вибухотехнічна лабораторія, які прибули на місце, одразу вжили відповідних заходів. Працівники Державтоінспекції обмежили рух на цій ділянці дороги.

"Обстеживши знахідку, вибухотехніки виявили в пакеті годинниковий механізм та пристрій, схожий на детонатор. Вилучений речовий доказ фахівці знешкодили та направили на відповідні експертизи", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчий відділ Броварського міського відділу ГУМВС України в Київській області відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

Міліціонери Київської області здійснюють оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до цього злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА