11:36 06.01.2015

Акціонер-засновник мережі "Амстор" підтримав дії її мажоритарія "Смарт-холдинг" щодо стабілізації роботи магазинів

2 хв читати
Акціонер-засновник мережі "Амстор" підтримав дії її мажоритарія "Смарт-холдинг" щодо стабілізації роботи магазинів

Компанія "Гелабран Реал Істейт" - міноритарний акціонер, що був біля витоків створення групи компаній "Амстор", підтримав головного акціонера групи - "Смарт-холдинг" у прагненні стабілізувати роботу торгових центрів "Амстор" по всій Україні.

"Ми засуджуємо дії міноритарного акціонера Володимира Вагоровського і колишнього менеджменту в особі Олександра Вагоровського, які призвели до зупинки роботи магазинів, зробили багатотисячний колектив торгової мережі заручниками ситуації, поставили корисливі інтереси вище за інтереси тисяч працівників "Амстора", - зазначено в заяві "Гелабран Реал Істейт", переданій агентству "Інтекрфакс-Україна".

"Гелабран Реал Істейт" закликає негайно відновити роботу торгових центрів і вирішити всі суперечності за столом переговорів.

Як повідомлялося, 31 грудня 2014 року озброєні люди намагалися блокувати низку магазинів мережі "Амстор" у Запоріжжі, Дніпропетровську й Маріуполі. Після втручання міліції робота була відновлена, але ненадовго, а в новому році магазини мережі "Амстор" майже не працювали.

Компанія "Смарт-холдинг", основний акціонер "Амстора", пов'язала дії озброєних людей з її колишнім керівником Володимиром Вагоровським, який за даними "Смарт-холдингу", є міноритарним акціонером групи. Основний акціонер також повідомив, що проведений у групі аудит виявив спроби В.Вагоровського присвоїти компанію, а також приховати обсяги розкрадань.

У свою чергу В.Вагоровський заперечив причетність до блокування озброєними особами діяльності низки магазинів і свою участь у компаніях групи ТОВ "Амстор", ТОВ "Амстор Трейд", а також проведення аудиту, звинувачуючи в спробі захоплення мережі "Смарт-холдинг".

Як стверджує місцеве видання "Голос Запоріжжя", колишні керівники мережі магазинів "Амстор" Володимир і Олександр Вагоровські наразі перебувають за кордоном і зареєструвалися в готелі альпійського гірськолижного курорту Куршевель.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти втратили з опівночі на харківському та покровському напрямках 118 осіб і 28 одиниць техніки

Україна та Швеція розпочали переговори для укладення двосторонньої безпекової угоди

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський: Уся комунікація з партнерами має відображатися на реальній бойовій роботі наших воїнів із засобами ураження - і зараз, а не десь влітку

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

Зеленський під час зустрічі з молодими вченими: Ваші дослідження та відкриття наближають перемогу

Зеленський обговорив із президентом Азербайджану двостороннє співробітництво

"Укренерго" на середу прогнозує відсутність обмежень енергопостачання з 07:00 до 18:00

Почастішали кібератаки на бухгалтерів, можливі шахрайські схеми із системами дистанційного банківського обслуговування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА