12:18 25.12.2014

"Укробронпром" і польська Lubawa готують створення СП з виробництва військової амуніції

1 хв читати
"Укробронпром" і польська Lubawa готують створення СП з виробництва військової амуніції

Держконцерн "Укроборонпром" готує створення СП з виробництва військової амуніції і спорядження з відомим світовим виробником багатоцільового камуфляжу польської Lubawa S.A.

Як повідомляє в четвер прес-служба держконцерну, плани щодо співпраці закріплені договором, підписаним у Києві заступником голови "Укроборонпрому" Сергієм Пінькасом і головою правління Lubawa S.A. Марчином Кубіцею.

Наповнення партнерства та перелік виробів майбутнього СП планується відпрацювати найближчим часом : введення виробництва в експлуатацію сплановано на 2015 рік.

Як зазначають у держконцерні, співпраця з найбільшим європейським виробником оборонної амуніції розглядає в контексті ключове завдання з переведення ОПК України на нові стандарти виробництва та розвитку партнерства з країнами ЄС і НАТО. "Європейський ринок озброєння став для нас ще ближч им", - зазначив С. П і нькас.

Разом з тим, за словами М. Кубіци, у Польщі розглядають майбутню співпрацю з Україною в ОПК як стратегічн у.

Польська Lubawa S.A. працює на ринку військової амуніції понад 60 років, постачає багатоцільовий камуфляж для країн НАТО. Компанія експортує продукцію в понад 40 країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА