11:46 23.12.2014

Стан генерал-майора МВС Климчука після двох операцій стабільно важкий

1 хв читати
Стан генерал-майора МВС Климчука після двох операцій стабільно важкий

Стан здоров'я генерал-майора МВС Миколи Климчука після проведеної нейрохірургами операції в Дніпропетровській обласній лікарні ім. І.Мечникова стабільно важк ий.

"Стан генерала стабільно важкий. Динаміка позитивна. Інші коментарі пізніше",- розповів агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. І.Мечникова Сергій Риженко.

Як стало відомо агентству із достовірного медичного джерела, перша операція з видалення гострої епідуральної гематоми була проведена в Маріуполі, потім М.Климчука перевели в Дніпропетровськ, де в понеділок йому зробили повторну операцію, встановили датчики внутрішньочерепного тиску. Зараз генерал-майор у сопорі.

За словами співрозмовника агентства, діагноз: черепномозкова травма, забиття головного мозку ІІІ ст., перелом кісток склепіння основи черепа, забиття грудної клітки, переломи 2 ребер праворуч, лонної кістки і стегнової кістки.

Співрозмовник агентства також повідомив, що 21 грудня під час вантаження в аеропорту Маріуполя М.Климчук випав з літака з висоти 4,5 метри.

"Начальник управління з охорони громадського порядку Головного управління Національної гвардії України генерал-майор Микола Климчук, будучи керівником об'єднаного угрупування в секторі "М" у період з 28 травня до 9 липня спланував і здійснив звільнення центральної частини Маріуполя. Об 11.45 над мерією міста Маріуполь замайорів державний прапор України. Наслідком успішної операції стало затримання і знешкодження понад 100 сепаратистів, заволодіння значною кількістю озброєння і техніки", - повідомляла прес-служба Нацгвардії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти продовжують активні штурмові дії на покровському та придністровському напрямках

Генштаб: ЗС України посилюють оборону прикордонних районів на харківському напрямку, росіяни втратили тут 133 одиниці особового складу

У Херсоні через ворожі обстріли призупинить роботу Гумштаб і Пункт незламності

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Вовчанську окупанти розстріляли людину з інвалідністю, розпочато розслідування

У Херсонській області внаслідок російської атаки постраждав голова однієї з місцевих адміністрацій

У Харкові вже троє загиблих і 28 постраждалих

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та одна поранена

Зеленський закликав владу забезпечити повне інформування населення про відключення електрики

Рятувальники ліквідують пожежу, що виникла внаслідок обстрілу Одещини, на площі 8000 кв. м

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА