10:43 19.12.2014

За добу бойовики дев’ять разів обстріляли позиції сил АТО, з моменту "режими тиші" здійснено 128 обстрілів

1 хв читати
За добу бойовики дев’ять разів обстріляли позиції сил АТО, з моменту "режими тиші" здійснено 128 обстрілів

Бойовики за минулу добу здійснили дев’ять обстрілів позицій сил антитерористичної операції на сході України, ситуація залишається напруженою.

"За минулу добу – дев’ять обстріл ів позицій сил АТО", - повідомив в.о. спікера Генерального штабу З С України Владислав Селезньов на брифінгу в п'ятницю в Києві.

За його словами, всього від початку оголошення режиму припинення вогню (з 5 вересня) бойовики НЗФ здійснили 4311 обстрілів позицій українських військовослужбовців, а з моменту оголошення "режиму тиші" (з 9 грудня) - 128 обстрілів позицій силових структур Збройних сил України та інших військових формувань.

В.Селезньов зазначив, що ситуація в Донецькій і Луганській областях, де триває АТО, напружена, особливо в районах, підконтрольних бойовикам. "Істотних змін немає", - резюмував він.

Крім того, В.Селезньов повідомив, що колона гуманітарного конвою РФ рухається у бік України з Ростовської області.

У свою чергу речник АТО Леонід Матюхін на брифінгу (по Skype) повідомив, що ситуація в зоні АТО досі "відносно стабільна".

"Увечері терористи обстріляли позиції українських військовослужбовців із стрілецької зброї в районі населених пунктів Майорськ, Рідкодуб, Чорнухине, Новогригор’ївка, а в районі міста Щастя використали гранатомет", - розповів він.

Л.Матюхін зазначив, що "режиму тиші", як і раніше, дотримуються тільки українські військові.

"Втрати серед наших військових (за добу - ІФ) уточнюються", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА