09:29 07.11.2014

Нацгвардія непричетна до обстрілу школи в Донецьку - прес-служба

1 хв читати
Нацгвардія непричетна до обстрілу школи в Донецьку - прес-служба

Національна гвардія категорично спростовує інформацію про свою причетність до обстрілу школи в Донецьку, внаслідок якого загинули два підлітки, повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

"Командування Національної гвардії категорично спростовує цю інформацію (про начебто обстріл військовослужбовцями Національної гвардії однієї зі шкіл у Донецьку - ІФ). Жодного відношення до подій, що стосуються обстрілу школи в Донецьку, Нацгвардія не має", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті відомства в четвер.

При цьому в повідомленні зазначено, що російські ЗМІ, які поширили цю інформацію, таким чином "укотре здійснюють спроби дискредитувати Національну гвардію України" і "вже не вперше намагаються перекласти відповідальність за злочинні дії терористів на військовослужбовців Нацгвардії".

"У районі населеного пункту Піски Донецької області, з якого, за версією тих самих ЗМІ, вівся вогонь, немає жодного бійця Нацгвардії. На озброєнні Національної гвардії немає артилерійського озброєння, про яке йдеться в повідомленнях", - наголошується в інформації.

Як повідомлялося, в середу ввечері внаслідок потрапляння снарядів на спортмайданчик школи №63 у Донецьку два підлітки загинули і чотири поранені.

Спікер МЗС України Євген Перебийніс повідомив про наявність доказів того, що снаряд був випущений із території, контрольованої бойовиками. СБУ розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху на шкільному стадіоні в Донецьку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА