16:10 11.09.2014

Рішення про початок опалювального сезону в Києві ухвалюватимуть залежно від погодних умов - заступник голови КМДА

1 хв читати

Рішення про дату початку опалювального сезону ухвалюватимуть залежно від погодних умов, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв.

"Рішення про початок опалювального сезону ухвалюватимуть пізніше, і основний фактор, який ми будемо враховувати - це погодні умови. Рішення про те, що ми починаємо опалювальний сезон з 1 листопада не прийнято - це просто одна з пропозицій, яка зараз розглядається", - заявив П.Пантелєєв на прес-конференції в четвер.

Він нагадав, що у КМДА створено антикризовий енергетичний штаб, і всі підприємства та організації, зокрема підрозділи КМДА, подають свої пропозиції щодо зменшення енерговитрат.

Зокрема, ПАТ "Київенерго" подало пропозиції щодо дати початку і закінчення опалювального сезону.

"Рішення про те, що ми починаємо опалювальний сезон з 1 листопада, не ухвалено - це просто одна з пропозицій, яку наразі розглядають", - наголосив заступник голови КМДА.

Він також заявив, що гаряче водопостачання у столиці найближчим часом буде відновлено в повному обсязі. За його словами, Київ при цьому вкладатиметься в ліміти із газу, затверджені Кабінетом Міністрів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА