14:49 21.06.2014

Росія оголосила Авакова та Коломойського в міжнародний розшук

1 хв читати

Слідчий комітет Росії ухвалив постанову про розшук голови МВС України Арсена Авакова та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, повідомив в суботу "Інтерфаксу" офіційний представник СКР Володимир Маркін.

"У рамках кримінальної справи про застосування заборонених засобів і методів ведення війни, вбивство за обтяжуючих обставин, перешкоджання професійній діяльності журналістів та викраденні людей слідчими Слідчого комітету винесено постанову про розшук Арсена Авакова та Ігоря Коломойського. Цю постанову направлено в Головне управління кримінального розшуку МВС Росії. Авакова та Коломойського оголошено в міжнародний розшук, який проводиться на території всіх держав - членів Інтерполу", - заявив В.Маркін.

За його словами, І.Коломойський і А.Аваков звинувачуються в організації низки злочинів: убивств, застосуванні заборонених засобів і методів ведення війни, перешкоджання професійній діяльності журналістів, викрадення людей (ч. 3 ст. 33, п.п. "а", "б", "е", "ж", "л" ч. 2 ст. 105, ч. 3 ст. 33, ч. 1 ст. 356, ч. 3 ст. 33, ч. 3 ст. 144, ч. 3 ст. 33, п. "а" ч. 3 ст. 126 КК РФ).

Розслідування кримінальної справи триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 26 обстрілів 9 громад Сумської області, одна людина загинула, двоє поранені

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА