20:31 31.03.2014

"Правий сектор" передав МВС автомобіль з автопарку Януковича

1 хв читати

Представник "Правого сектора" Роман Хмара передав ключі від автомобіля Chevrolet Explorer Express з автопарку Віктора Януковича начальнику Державтоінспекції України Анатолію Сіренку, повідомляє управління зв'язків із громадськістю МВС України в понеділок.

"Міністерство внутрішніх справ позитивно розцінює цей вчинок "Правого сектора" й оцінює це як перший крок до дотримання принципів законності та співпраці", - наголосив А.Сіренко.

У свою чергу політрада "Правого сектора" повідомила, що "Правий сектор" ніколи не приховував, що, маючи потребу в транспортних засобах, узяв у користування автомобіль з автопарку Януковича. "Але йшлося не про ексклюзивний броньований суперкар, як про це писали деякі ЗМІ, а про міні-бус Chevrolet, який використовувався у сфері обслуговування "Межигір'я". Тепер ми повернули його державі", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці "Правого сектора" у Facebook.

"Наша позиція щодо подальшої долі автомобілів з автопарку Януковича залишається незмінною - ми вимагаємо продати їх на публічному аукціоні, який транслюватиметься в прямому ефірі телеканалів і відбуватиметься під наглядом Антикорупційного бюро України, а отримані кошти спрямувати на закупівлю озброєння, необхідного для Збройних сил України", - додали в політраді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА