18:22 19.03.2014

Правоохоронні органи заблокували фабрику "Рошен" у Липецьку - ЗМІ

1 хв читати

Вхід на кондитерську фабрику корпорації "Рошен" у Липецьку (РФ) заблокувала поліція, йдеться на сайті місцевого інформаційного порталу Gorod48.

"Сьогодні вранці в Липецьку на вулиці Доватора біля входу на кондитерську фабрику "Рошен" було виставлено пост поліції - вхід на фабрику заблокований вантажівкою ЗМОП (ОМОН - ІФ) і поліцейським УАЗом. Робітників на територію фабрики не пропускають без пояснення причин, а офісних співробітників фабрики зібрали в конференц-залі будівлі", - повідомило видання.

За його інформацією, заблоковано й майданчик липецького "Рошену" в селі Сенцові, співробітники ЗМОП сказали, що проводять "силове прикриття" оперативних заходів.

Агентству "Інтерфакс-Україна" наразі не вдалося отримати коментар корпорації з цього приводу.

Корпорація Roshen, один із найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до її складу входять Київська, Маріупольська (Донецька обл.), Кременчуцька (Полтавська обл.) та дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко" (Вінницька обл.), а також Липецька фабрика Roshen (РФ), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика Bonbonettі Choco (Угорщина).

Корпорація виробляє до 200 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети й торти. Загальний обсяг виробництва продукції сягає 450 тис. тонн на рік.

У липні 2013 року Росспоживнагляд заборонив постачання до Росії шоколаду й цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках Roshen, через претензії до якості продукції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА