13:29 10.02.2014

Головлікаря Центру швидкої допомоги Києва можуть звільнити за використання карети швидкої не за призначенням - Голубченко

2 хв читати

Головного лікаря Київського міського центру екстреної медичної допомоги Анатолія Вершигору можуть звільнити за те, що він використовував машину швидкої допомоги не за призначенням - для здійснення відеозйомок.

"Я не читав наказу, але знаю, що якщо його звільнили, то за порушення інструкції з використання "швидкої допомоги",- повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко журналістам у понеділок.

За його словами, "замість використання "швидкої допомоги" за призначенням він посадив туди знімальну групу та їздив, знімав якісь об'єкти". При цьому А.Голубченко наголосив, що інструкція суворо забороняє перебувати в робочий час у кареті швидкої допомоги стороннім.

За його словами, знімальна група могла їхати в автомобілі супроводження, але не в самій машині швидкої допомоги. "Він порушив це правило. Я не знаю, чи звільнили його. Але якщо звільнили, то саме за це",- сказав А.Голубченко.

Як раніше повідомили в прес-службі "Батьківщини", А.Вершигору попросили написати заяву про звільнення за те, що він начебто дозволив журналістам знімати медиків під час виклику на мітинг у Маріїнському парку, де збираються прибічники нинішньої влади. "Журналіст знімав те, як медики надають допомогу пацієнту, що викликало обурення у коменданта Антимайдану. Наступного дня Вершигору як головного лікаря, який начебто дозволив зйомку, попросили написати заяву на звільнення", - розповіла лідер фракції в Київраді Тетяна Меліхова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА