15:37 30.01.2014

Політична криза не призвела до міжнародних проблем для "СКМ"

1 хв читати

Підприємства Групи "СКМ" в Україні та за її межами надалі працюють у штатному режимі попри політичну кризу в країні, повідомила прес-служба групи у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

"Навіть зараз, в умовах політичної кризи в країні, у компаній Групи "СКМ" на міжнародних ринках проблем не виникає: ні в частині міжнародних постачань, ні в частині банківських операцій, ні в частині роботи з іноземними інвесторами", - зазначено в коментарі.

"СКМ" зазначає, що завжди будувала свій бізнес у суворій відповідності з міжнародними правилами та стандартами. "І ми по праву одним зі своїх досягнень вважаємо міцні, довірчі відносини з нашими партнерами, зокрема - іноземними", - пояснює група відсутність негативного впливу політичної кризи на свою діяльність за кордоном.

До групи "СКМ" входять найбільші в Україні гірничо-металургійний холдинг "Метінвест" та енергохолдинг "ДТЕК", банки ПУМБ і "Ренесанс-капітал", страховики "АСКА" та "АСКА-Життя", телекомгрупа Vega, "Медіа група Україна" та видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля). У складі групи також UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum (раніше - холдинг "Гірничі машини"), транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

100% акцій "СКМ" належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА