12:18 21.01.2014

Голубченко: З битки від Майдану становили близько 14 млн грн, від акції в Маріїнському парку - 300 тис. грн

2 хв читати
Голубченко: З битки від Майдану становили близько 14 млн грн, від акції в Маріїнському парку - 300 тис. грн

За оцінкою київської влади, збитки від Євромайдану становили близько 14 млн грн, повідомив виконувач обов'язків голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко.

"Там пораховано - близько 14 млн на цей момент, але офіційного акта я ще не бачив", - заявив А.Голубченко журналістам у вівторок.

За його словами, оцінку збитків і складання відповідного акта провели представники Шевченківської райдержадміністрації, які виїжджали безпосередньо на місце.

За словами А.Голубченка, це збитки, завдані не лише майдану Незалежності. "Там не лише Майдан - але і якісь приміщення", - пояснив він.

А.Голубченко також повідомив, що КМДА виставила рахунок на відшкодування збитків у Маріїнському парку організаторам акції на підтримку курсу президента України Віктора Януковича на суму 300 тис. грн. За його словами, цю суму наразі не о плачено. Водночас він висловив упевненість, що гроші надійдуть найближчим часом.

А.Голубченко також не зміг відповісти на запитання, яких збитків було завдано під час вуличних зіткнень на вул. Грушевського. Він пояснив, що наразі направити туди працівників неможливо.

Водночас він заявив, що КМДА звертатиметься до прокуратури з проханням встановити особи людей, які були задіяні в завданні пошкоджень.

За його словами, на підставі розслідування Генпрокуратури КМДА має намір зажадати відшкодування компенсації за завдану шкоду, оскільки у міста "немає зайвих грошей на проведення ремонтних робіт".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА