20:36 30.12.2013

У двох терактах у Волгограді загинула 31 людина, постраждали 104 людини - МОЗ РФ

2 хв читати

За останніми даними Міністерства охорони здоров’я Росії, 63 людини постраждали внаслідок вибуху на залізничному вокзалі у Волгограді в неділю.

"Із них 31 постраждалий перебуває на стаціонарному лікуванні в медичних закладах у Волгограді, вісьмох людей для надання медичної допомоги евакуювали до Москви", - повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі МОЗ.

За даними міністерства, внаслідок вибуху на вокзалі у Волгограді загинули 17 людей: 14 загинули на місці, ще троє - в стаціонарі.

У МОЗ повідомили, що серед постраждалих унаслідок теракту на залізничному вокзалі стан чотирьох - украй тяжкий, п'ятьох - тяжкий, ще п'ятьох - середньої тяжкості. 17 постраждалих - у задовільному стані.

У МОЗ повідомили, що внаслідок вибуху тролейбуса у Волгограді в понеділок постраждала 41 людина, з них 27 залишаються у лікарнях. Унаслідок теракту в тролейбусі загинули 14 людей - 11 на місці надзвичайної ситуації, троє - на етапі транспортування.

У МОЗ заявили, що не мають проблем із донорською кров’ю.

"Лікувальні заклади, що надають допомогу постраждалим, забезпечені кров'ю, плазмою та кровозамінниками, а також медикаментами в повному обсязі", - повідомили в прес-службі.

У МОЗ повідомили, що серед постраждалих під час вибуху в тролейбусі двоє - в украй тяжкому стані, дев'ять - у тяжкому, 14 - у стані середньої тяжкості, двоє - у задовільному стані.

За даними МОЗ, у Волгограді працюють фахівці Державного наукового центру соціальної та судової психіатрії ім. Сербського на чолі з директором центру Зурабом Кекелідзе та чотири бригади психологів.

Крім того, до Волгограда з Москви направлено бригади лікарів Всеросійського центру медицини катастроф "Захист" - хірургів, травматологів та анестезіологів-реаніматологів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА