14:12 26.12.2013

ФПУ досі не надала штабу національного спротиву рішення про продовження договору оренди Будинку профспілок - комендант

2 хв читати

Штаб національного спротиву досі не отримав рішення президії профспілок України про продовження договору оренди приміщення Будинку профспілок на майдані Незалежності в центрі Києва.

"Ми все ще не отримали рішення про засідання президії профспілок", - повідомив на брифінгу в четвер комендант наметового містечка Євромайдану Степан Кубів (фракція "Батьківщина").

Він наголосив, що йому та іншим народним депутатам, комендантам містечка не вдається зустрітися з головою Федерації профспілок України Юрієм Куликом, і закликав голову ФПУ "не служити режиму й оприлюднити рішення президії Федерації профспілок".

С.Кубів наголосив, що опозиціонери оплачують усі необхідні рахунки в рамках оренди будівлі Будинку профспілок, дотримуються всіх санітарно-епідеміологічних норм і норм пожежної безпеки.

Він також заявив, що після звільнення будівлі учасники Євромайдану зобов'язуються залишити всі приміщення у такому вигляді, в якому вони були до початку протестної акції, і відшкодувати весь завданий збиток, якщо такий був.

Крім того, С.Кубів відкинув усі звинувачення в порушеннях яких-небудь домовленостей і вимог з боку Федерації профспілок.

При цьому він звернув увагу на те, що впродовж місяця в київському готелі "Турист" мешкали співробітники спецпідрозділу "Беркут", а в готелі "Дружба" - так звані "тітушки". За його словами, ці готелі є профспілковим майном. С.Кубів запропонував провести розслідування і запитати інформацію про те, які кошти було сплачено за проживання в цих готелях і чи відшкодовувався той чи інший завданий збиток.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА