11:21 12.11.2013

О.Янукович вирішив здійснити корпоративну реструктуризацію своєї групи "МАКО"

1 хв читати

Група компаній "МАКО", єдиним акціонером якої є Олександр Янукович, здійснить проект корпоративної реструктуризації, основними цілями якого є консолідація і структуризація активів, поліпшення корпоративного управління і підвищення інвестиційної привабливості групи.

"Реструктуризація дасть змогу підвищити рівень прозорості та відкритості інформації про активи й діяльність групи", - йдеться в повідомленні "МАКО" з посиланням на її акціонера.

Група уточнює, що до проекту реструктуризації будуть залучені міжнародні консалтингові компанії PricewaterhouseCoopers і Ernst&Young, відібрані на тендері, в якому також брали участь Baker&McKenzie, Deloitte, KPMG і BDO.

"Під час проведення реструктуризації планується впровадити найкращі світові практики побудови й управління бізнесом. "МАКО" планує і надалі інформувати громадськість про основні заходи в рамках процесу корпоративної реструктуризації", - йдеться в повідомленні.

До групи "МАКО" на 31 грудня 2012 року входили 18 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії. Чисті активи групи "МАКО" в 2012 році зросли в 1,9 разу порівняно з 2011 роком і становили 0,97 млрд грн. Серед основних напрямів бізнесу - девелопмент і будівництво, фінансовий сектор, вугільна промисловість.

100% акцій належать О.Януковичу, старшому синові президента України Віктора Януковича.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА