17:26 07.11.2013

Пункт пропуску через державний кордон для морського вантажосполучення буде відкрито на території ЧСЗ

1 хв читати

Кабінет Міністрів України розпорядився відкрити на території ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" (ЧСЗ, Миколаїв), що входить до складу Smart Maritime Group (SMG) - суднобудівного субхолдингу "Смарт-холдингу" Вадима Новинського, міжнародний пункт контролю через державний кордон України для морського вантажного сполучення з постійним режимом функціонування та цілодобовим часом роботи.

Згідно з розпорядженням уряду №858-р від 30 жовтня 2013 року, пункт на території ЧСЗ відкривається для впорядкування діяльності пункту пропуску через державний кордон для морського сполучення в Миколаївському морському торговельному порту.

ЧСЗ - судноверф із найбільшим технічним потенціалом в Україні. Для будівництва суден і кораблів водотоннажністю до 105 тис. тонн завод має два похилі стапелі "0" та "1". Поточно-позиційне виробництво спеціалізовано для серійного виробництва суден дедвейтом до 9000 тонн.

ЧСЗ входить до Smart Maritime Group разом із ВАТ "Херсонський суднобудівний завод", а також ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА